Kistapolca település szennyvízkezelésének kiépítésében is részt vettünk

A Hidro-Consulting alakította ki Kistapolca korszerű, környezetbarát szennyvízkezelő rendszerét, mely a VP6-7.2.1.2-16 számú Egyedi szennyvízkezelés pályázatból került finanszírozásra. A 2020-ban végrehajtott fejlesztések összesen 39 ingatlant érintettek, melyeknél közműpótló kisberendezéseket helyeztünk el.

2022.02.14
Tovább
 

Díjnyertes ökoközpont Bakonyán – gyökérzónás szennyvíztisztító rendszer

2017-ben a sás-völgyi Erdő Háza vehette át a Jövő Generációja kategóriában meghirdetett Energy Globe díjat, melynek elnyerésében nagy szerepe volt annak, hogy az ökoközpont energiaellátása és szennyvízelvezetése is környezetbarát.

2022.01.26
Tovább
 

Természetközeli szennyvíztisztítás Bugacpusztaházán – Mi építettük!

2019-ben a Bács-Kiskun megyei Bugacpusztaházán építettünk ki egy természetközeli szennyvíztisztító rendszert. A település egészen addig nem képezte részét egy szennyvízkezelési agglomerációnak sem, így nem volt kiépített közmű a 200-300 fős kis faluban.

2021.07.27
Tovább
 

Víz- és szennyvízkezelő rendszerek lakossági ügyfeleknek

A Hidro-Consulting Kft. 2007 óta van jelen a víz- és szennyvízkezelő rendszerek piacán, ahol vállalkozások, önkormányzatok és víziközmű szolgáltatók mellett, lakossági ügyfeleket is kiszolgál.

2021.06.25
Tovább
 

Természetközeli szennyvíztisztítás

A klímaváltozás egyre inkább felhívja a figyelmet az ökotudatos gondolkodásra, illetve gazdálkodásra. Így egyre jobban népszerűvé válnak hazánkban is a természetközeli szennyvíztisztítási eljárások – köztük a gyökérzónás víztisztítás is.

2021.06.04
Tovább
 

Bugacpusztaháza - Természetközeli szennyvíztisztító átadása

Bugacpusztaházán a mintaprojektként megépült természetközeli szennyvíztisztító a tanyavilág szennyvízkezelési problémái mellett a Homokhátság elsivatagosodásának megállítására is megoldást jelenthet. Így cégünk büszkén vállalta a gyökérzónás szennyvíztisztító tervezését és kivitelezését.

2019.09.20
Tovább
1