A Hidro-Consulting Kft. 2007- óta van a piacon vízépítési és környezetvédelmi tervezés-szaktanácsadásban és kutatás-fejlesztésben.

Magyarország vezető víz-és szennyvízkezelő ill., vízépítő vállalataként a Hidro-Consulting Kft. az Ön megbízható partnere. A tervezéstől az engedélyeztetésen, a vízelemzéstől a projekttervezésen, a kivitelezéstől az üzemfelügyeleten és a karbantartáson keresztül mindenben ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A beruházások lebonyolításában való közreműködések mellett cégünk időközben teljes körű szolgáltatás irányába mozdult el, mely magába foglalja a szakirányú magas minőségű termékek forgalmazásának teljes spektrumát is.

Szaktanácsadó mérnökeink szakmai segítségnyújtása a projektek bármely szakaszában ingyenesen rendelkezésükre áll.

 

tema-1.jpg

Termékek (kereskedelem)

Otthona egyes felhasználási területeihez különböző kapacitású víz-és szennyvíz elvezető, ill. tisztító rendszerek széles választékát kínáljuk. Emellett speciális felhasználásra tervezett, igényre szabott megoldásokkal (műanyag tartályok, aknák) is szolgálunk.

A víz- és szennyvízkezelési, vízépítési munkáink során kizárólag európai gyártású, csúcsminőségű termékekkel dolgozunk a szakmai és a megrendelői igényeket kielégítve.

TOVÁBB

tema-2.jpg

Tervezés

Bízza cégünkre otthona, hétvégi telke vagy üzlete akár teljeskörű, egyedi szennyvízkezelésének megtervezését, hatósági engedélyeztetését. Kínálatunkban megtalálhatóak különböző házi szennyvíztisztító rendszerek, közműpótló szennyvíztisztító kisberendezések, illetve kommunális szennyvíztisztításra alkalmas termékek. 

Megrendelőink igényeinek pontos felmérését követően ingyenes szaktanácsadást biztosítunk. Az ügyfelekkel való kölcsönös bizalom kialakítását az együttműködés fontos alapjának tartjuk.

Irodánk kis és nagy volumenű projektek teljeskörű tervezése, hatósági ügyintézése mellett igény esetén tervezői művezetést is vállal. Az engedélyezési. ill. kiviteli terveket a Megbízóval egyeztetett vázlatterv alapján, a jogszabályoknak megfelelően készítjük el.

TOVÁBB

tema-4.jpg

Kivitelezés

Cégünk az ingatlanán megvalósítandó ivóvíz és szennyvízcsatorna, illetve csapadékvíz elvezető csatorna kivitelezését akár az utcai gerinctől a telek határon belülig vállalja. 

A környezetbarát víz- és szennyvízkezelési, vízépítési projektek kivitelezése során kizárólag európai gyártású, csúcsminőségű termékekkel dolgozunk a szakmai és a megrendelői igényeket kielégítve.​​​​​​​

Összhangra törekszünk, az innovatív technológiák mellett a fenntarthatóságra, energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt helyezünk.

TOVÁBB

tema-5.jpg

K + F + I

Napjainkban a kutatás és a kísérleti fejlesztés jelentősége valamennyi gazdasági ágazatban egyre nagyobb. Cégünk, a K+F meghatározó szerepét felismerve a víz-és szennyvízkezelés, vízépítés és környezetvédelem területeken folytat innovációs tevékenységet.

K+F+I tevékenységünk eredményeként saját fejlesztésű termékeinket tudjuk felmutatni. Célunk, hogy termékeink, szolgáltatásaink minősége folyamatosan fejlődön, miközben a környezetterhelést igyekszünk minimalizálni.

Küldetésünk, hogy magas minőségű, környezetkímélő és innovatív rendszereket valósítsunk meg az Ön háztartása számára.​​​​​​​

TOVÁBB