A Hidro Consulting Kft. 2007- óta van a piacon vízépítési és környezetvédelmi tervezés-szaktanácsadásban és kutatás-fejlesztésben.
A beruházások lebonyolításában való közreműködések mellett cégünk időközben teljes körű szolgáltatás irányába mozdult el, mely magába foglalja a tervezés-kivitelezés-üzemfelügyelet és a szakirányú magas minőségű termékek forgalmazásának teljes spektrumát is.

Szaktanácsadó mérnökeink szakmai segítségnyújtása a projektek bármely szakaszában ingyenesen rendelkezésükre áll.
Bármilyen szakmai kérdése merülne fel, keressen bennünket bizalommal!

 

tema-1.jpg

Termékek (kereskedelem)

Kiemelten fontos számunkra, hogy a legjobb minőségű termékeket és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítsuk Ön számára. Hiszen közös érdekünk, hogy problémamentes, tartós, műszakilag magas hozzáadott értékkel rendelkező termékeket szolgáltassunk megrendelőink megelégedésére.

Így innovatív, egyedi fejlesztésű és gyártású saját termékeink mellett cégünk a kiváló német minőségű PPU Umwelttechnik GmbH és a Romold GmbH termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

TOVÁBB

tema-2.jpg

Tervezés

Professzionális mérnökeink a víz- és szennyvízkezelés, vízépítés, környezetvédelem területén teljes körű szakértelemmel állnak az Ön szolgálatában. Műszaki megoldásaink az innovatív megoldásokat, a környezetvédelmi szempontokat és a gazdaságos megvalósíthatóságot szem előtt tartva kerülnek kialakításra. A magas színvonalú tervezési előkészítés biztosítja, hogy a pályázatok, projekt előkészítések, illetve a kivitelezési munkafolyamatok gördülékenyen haladjanak.

A Dél-Dunántúl legnagyobb létszámú szaktervező csapata örömmel fogadja együttműködési szándékát.

TOVÁBB

tema-4.jpg

Kivitelezés

A víz- és szennyvízkezelési, vízépítési és környezetvédelmi projektek kivitelezése során kizárólag európai gyártású, csúcsminőségű termékekkel dolgozunk a szakmai és a megrendelői igényeket kielégítve. Küldetésünk, hogy magas minőségű, környezettudatos és innovatív rendszereket valósítsunk meg a Megrendelőink részére.

Szakembereink a kivitelezési munkákon túlmenően a telepek üzemeltetését, üzemfelügyeletét is ellátják, igény esetén.

TOVÁBB

tema-5.jpg

K + F + I

Cégünk a nemzetközi szakirodalom nyomon követésével próbaüzemi mérési eredményeinek, illetve kísérleti eredményeinek értékelésével és szintetizálásával a víz- és szennyvízkezelés, vízépítés és környezetvédelem területeken folytat kutatás-fejlesztési-innovációs (K+F+I) tevékenységet: A K+F+I tevékenységünk célja az, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége, környezettudatossága folyamatosan fejlődjön. Cégünk szoros kapcsolatban áll az egyetemi oktatási és kutatói szférával és igyekszünk minél többet tenni a jövő generáció mérnökeinek oktatásárért, szakmai fejlődéséért.

TOVÁBB