A Hidro Consulting Kft. 2007- óta van a piacon vízépítési és környezetvédelmi tervezés-szaktanácsadásban és kutatás-fejlesztésben.

Magyarország vezető víz-és szennyvízkezelő ill., vízépítő vállalataként a Hidro-Consulting Kft. az Ön megbízható partnere. A tervezéstől az engedélyeztetésen, a vízelemzéstől a projekttervezésen, a kivitelezéstől az üzemfelügyeleten és a karbantartáson keresztül mindenben ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A beruházások lebonyolításában való közreműködések mellett cégünk időközben teljes körű szolgáltatás irányába mozdult el, mely magába foglalja a szakirányú magas minőségű termékek forgalmazásának teljes spektrumát is.

Szaktanácsadó mérnökeink szakmai segítségnyújtása a projektek bármely szakaszában ingyenesen rendelkezésükre áll.

 

tema-1.jpg

Termékek (kereskedelem)

Kiemelten fontos számunkra, hogy a legjobb minőségű termékeket és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítsuk a közmű szolgáltatók számára. Közös érdekünk, hogy problémamentes, tartós, műszakilag magas hozzáadott értékkel rendelkező termékeket szolgáltassunk megrendelőink megelégedésére.

Így innovatív, egyedi fejlesztésű és gyártású saját termékeink mellett cégünk a kiváló német minőségű PPU Umwelttechnik GmbH és a Romold GmbH termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

TOVÁBB

tema-2.jpg

Tervezés

Professzionális mérnökeink a víz- és szennyvízkezelés, vízépítés, környezetvédelem területén teljes körű szakértelemmel rendelkeznek a víziközművek számára. Műszaki megoldásaink az innovatív megoldásokat, a környezetvédelmi szempontokat és a gazdaságos megvalósíthatóságot szem előtt tartva kerülnek kialakításra. A magas színvonalú tervezési előkészítés biztosítja, hogy a pályázatok, projekt előkészítések, illetve a kivitelezési munkafolyamatok gördülékenyen haladjanak.

A Dél-Dunántúl legnagyobb létszámú szaktervező csapata örömmel fogadja együttműködési szándékát.

TOVÁBB

tema-4.jpg

Kivitelezés

A víz- és szennyvízkezelési, vízépítési és környezetvédelmi projektek kivitelezése során kizárólag európai gyártású, csúcsminőségű termékekkel dolgozunk a szakmai és a megrendelői igényeket kielégítve. Küldetésünk, hogy magas minőségű, környezettudatos és innovatív rendszereket valósítsunk meg a Megrendelőink részére.

Szakembereink a kivitelezési munkákon túlmenően a telepek üzemeltetését, üzemfelügyeletét is ellátják, igény esetén.

TOVÁBB

tema-5.jpg

K + F + I

Cégünk a nemzetközi szakirodalom nyomon követésével próbaüzemi mérési eredményeinek, illetve kísérleti eredményeinek értékelésével és szintetizálásával a víz- és szennyvízkezelés, vízépítés és környezetvédelem területeken folytat kutatás-fejlesztési-innovációs (K+F+I) tevékenységet: A K+F+I tevékenységünk célja az, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége, környezettudatossága folyamatosan fejlődjön. Cégünk szoros kapcsolatban áll az egyetemi oktatási és kutatói szférával és igyekszünk minél többet tenni a jövő generáció mérnökeinek oktatásárért, szakmai fejlődéséért.

TOVÁBB