Gravitációs és nyomott szennyvízelvezető rendszerek és berendezéseik

A szennyvízelvezető rendszerek gravitációs és a nyomott típusait különböztethetjük meg, melyeket a következőkben ismertetünk.

2021.07.22
Tovább
 

Nyomott szennyvízelvezető rendszerek

A szennyvízelvezető rendszerek között a gravitációs és a nyomott rendszereket különböztethetjük meg. A következőkben az utóbbi típusba tartozó átemelő és áramlásmérő aknákat és azok legfontosabb előnyeit fogjuk bemutatni.

2021.07.09
Tovább
 

ClearFox SBR eleveniszapos szennyvíztisztító rendszerek

A kommunális szennyvíztisztítás egyik lehetőségét adják a könnyen telepíthető és nagy tisztítási hatásfokú ClearFox SBR rendszerek. A Hidro-Consulting Kft. 4 típusát forgalmazza ezeknek a termékeknek, melyek közül ebben a cikkben a házi és a települési szennyvíztisztító berendezéseket mutatjuk be részletesebben.

2021.06.23
Tovább
 

Reginjekt alkalmazása a szennyvíz gázmentesítésében

A következőkben a reginjektet, egy nyomáskülönbség elvén működő, gázmentesítésre alkalmas berendezést mutatunk be, melyet széles körben alkalmaznak ivó- és szennyvízkezelő rendszerekben.

2021.06.17
Tovább
 

Mit fontos tudni a ROMOLD műanyag aknákról?

A következőkben a Hidro Consulting Kft. által forgalmazott, piacvezető ROMOLD műanyag aknákat mutatjuk be, melyek egyszerűen és időhatékonyan az adott alkalmazási területhez tökéletesen illeszkedő megoldást biztosítanak.

2021.05.31
Tovább
1