Gravitációs és nyomott szennyvízelvezető rendszerek és berendezéseik

A szennyvízelvezető rendszerek gravitációs és a nyomott típusait különböztethetjük meg, melyeket a következőkben ismertetünk.

2021.07.22
Tovább
 

Nyomott szennyvízelvezető rendszerek

A szennyvízelvezető rendszerek között a gravitációs és a nyomott rendszereket különböztethetjük meg. A következőkben az utóbbi típusba tartozó átemelő és áramlásmérő aknákat és azok legfontosabb előnyeit fogjuk bemutatni.

2021.07.09
Tovább
 

Aktívszenes szagemisszió csökkentés szennyvíztisztítás során

Az ivó- és szennyvíz rendszerekben természetes folyamatok során légnemű anyagok oldódnak ki, melyek az egészségre károsak és robbanásveszélyesek lehetnek. Ezek a gázkioldódások kellemetlen szaghatással is járnak. Fontos, hogy ezt a szag- és gázemissziót olyan szintre csökkentsék a szennyvíztisztítás során, mely sem a környezetre, sem az emberi szervezetre nem veszélyes.

2021.06.14
Tovább
 

Mit fontos tudni a ROMOLD műanyag aknákról?

A következőkben a Hidro Consulting Kft. által forgalmazott, piacvezető ROMOLD műanyag aknákat mutatjuk be, melyek egyszerűen és időhatékonyan az adott alkalmazási területhez tökéletesen illeszkedő megoldást biztosítanak.

2021.05.31
Tovább
 

Szaktanácsadó mérnökeink német partnercégeinknél szakmai tréningen vettek részt

Augusztusban cégünk mérnökei Németországba utaztak, hogy szakmai oktatáson vegyenek részt, mely által kiemelkedő szaktudásra tettek szert. Így kollégáink az ingyenes szaktanácsadások során megbízható, hiteles információkkal szolgálnak.

2019.08.26
Tovább
1