Grundfos

2023.05.15

Tudták, hogy Grundfos a világ egyik legnagyobb dán szivattyú és búvárszivattyú-gyártó vállalata? Szerintem mindenkinek ismerős lehet e név.

Grundfos

 

GRUNDFOS MÁRKAKERESKEDŐK LETTÜNK

Tudták, hogy Grundfos a világ egyik legnagyobb dán szivattyú és búvárszivattyú-gyártó vállalata? Szerintem mindenkinek ismerős lehet e név.

A Grundfos szivattyúkat számos iparágban és alkalmazási területen használják. Ezek közé tartozik az autógyártás, a mezőgazdaság a családi házak rendszerei, a gyógyszeripar, a gépi megmunkálás, a hőmérséklet-szabályozás, az ipari víz- és szennyvízkezelés, italgyártás, vízelosztás és az élelmiszeripar.

Főbb szivattyú családok, amelyek megtalálhatók kínálatunkban.

SP sorozat szivattyúit merülő kútszivattyúk felszín alatti vizek szivattyúzására valók. Az SP szivattyúcsalád elsősorban tiszta víz szállítására alkalmas, mely nem tartalmaz szálas anyagokat és szilárd részecskéket.

SQ és SQE sorozat, egyfázisú motorral szerelt 3” átmérőjű többfokozatú merülőmotoros csőkút szivattyúk, melynek maximális bemerülési mélysége a víz felszín alatt 150 méter. Az SQE kivitel változtatható fordulatszámú, ezáltal nagyon nagy pontossággal beállítható, illetve vezérelhető. A szivattyú gyárilag 1,5 méter elektromos kábellel szerelt, azonban könnyen toldható. A kábeltoldás webshopunkban, illetve üzletünkben megrendelhető. Az SQE és SQ szivattyúkba szárazon futás elleni védelem, illetve vízhiányvédelem beépítésre kerül gyárilag.

UNILIFT sorozat pedig alig szennyezett víz mellett alkalmazhatóak, mint például a sós vagy az úgynevezett szürke vizek enyhén szennyezett vizek (a fürdővíz és a mosógép használt vize).

Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelő Grundfos terméket vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk. Mérnöki háttértámogatásunknak köszönhetően gyorsan és díjmenetesen tudja igénybe venni mérnöki szaktanácsadásunkat.

Végh Marcella Enikő

Boltvezető