Megnyitotta kapuit a Hidro-Pipe

2022.10.09

Cégünk hosszú idő óta törekszik minél szélesebb körben népszerűsíteni és elérhetővé tenni a környezetkímélő megoldásokat. Ezzel a céllal nyitotta meg a Hidro-Consulting Kft, telephelyi, illetve online boltját. Az üzlet mottója; „Olcsón, Gyorsan, Jó minőségben”, tökéletesen tükrözi a bolt jellemzőit.

Megnyitotta kapuit a Hidro-Pipe

Cégünk hosszú idő óta törekszik minél szélesebb körben népszerűsíteni és elérhetővé tenni a környezetkímélő megoldásokat. Ezzel a céllal nyitotta meg a Hidro-Consulting Kft, telephelyi, illetve online boltját. Az üzlet mottója; „Olcsón, Gyorsan, Jó minőségben”, tökéletesen tükrözi a bolt jellemzőit. A Hidro-Pipe üzletben széles választékkal rendelkezünk, a mélyépítési, barkács, kerti és egyéb területeken használt szerszámokból, csövekből, idomokból és kiegészítőkből. Őszintén gondoljuk, hogy a nálunk vásárló vendégek, elégedetten fognak távozni, ugyanis kiszolgálásunk gyorsan történik, illetve online vásárló vendégeink esetében, a rendelés leadásától egészen a kiszállításig, kollégáinkra nyugodtan hagyatkozhatnak bármilyen kérdés esetén. Segítőkész kollégáink közös munkával dolgoznak azon cél érdekébe, hogy a lehető legkönnyebben juttassák el azokat a termékeket, amiket vendégeink kedvező áron vásárolhatnak meg.

Névtelen terv (17).png

 

 

 

 

A Hidro-Pipe üzletében olyan gyártók termékeit is megtalálják, amik bizonyították megbízhatóságukat és minőségüket. Üzletünkbe ugyanis, csak a legjobb termékek kerülnek a polcokra, így a Pestan, Grupa Topex, Hikoki, Aco és több más elismert gyártó termékei. Továbbá Romold illetve Clearfox termékeink között is tudnak válogatni vásárolóink. Látogasson el Ön is hozzánk, Pécsen a Hegedűs János utca 4.-es cím alatt, vagy online üzletünkbe a www.hidropipe.hu címen keresztül.