KPE Csövek

2022.10.17

Előző cikkünkben megírtuk az Önök számára, hogy telephelyi, illetve online boltot nyitottunk.
Most szeretném felkelteni érdeklődésüket az alábbi termékcsalád iránt.

KPE Csövek

Előző cikkünkben megírtuk az Önök számára, hogy telephelyi, illetve online boltot nyitottunk.
Most szeretném felkelteni érdeklődésüket az alábbi termékcsalád iránt.

Mit célszerű tudni a KPE csövekről?

A KPE csövek elnevezése sokak számára ismeretlen. A KPE kifejezés kemény polietilént jelent, ami a termék anyagára utal, de magába foglalja az anyag jellemzőit is.
A HDPE (angolul: high-density polyethylene; más néven: kemény polietilén, röviden: KPE)

 

pestan.eu_.uj_-1.png

A KPE csövek számos előnnyel rendelkeznek. Ezeknek a csöveknek egyáltalán nem mérgező az anyaga, ellenállnak az UV sugárzásnak is és nagy hőmérsékletingadozást is jól viselik.
A KPE csövek esetében nem kell tartani vízszivárgástól, csőtöréstől, ráadásul 6, 10, 12,5 és 16 baros variációban is megvásárolhatóak. A polietilén alapanyagú csövek kiválóan alkalmasak folyadékok és gázok szállítására

• vízvezetékek

• csatornák

• öntözőrendszerek

• ipari vezetékek

• védőcsövek csőanyagaként. A KPE cső könnyen hajlítható, különleges szerszám nélkül is könnyen vágható, egyszerűen és gyorsan telepíthető és szerelhető.

Ezek a csövek nem csupán hajlékonyak, de könnyűek is, egyszerűen szállíthatóak és kezelhetőek, hegeszteni is lehet őket. Kopásállóságuk kiemelkedő, élettartamuk akár 50 év is lehet

kpe_cso.jpg

Telephelyünkön, magasminőségű és kedvező áru Kpe csövet vásárolhat meg az EU összes országára érvényes teljesítménynyilatkozattal.

Ha további kérdései lennének a KPE csövekkel kapcsolatban vagy vásárolni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Írta: Végh Marcella Enikő
boltvezető