KG PVC Csövek

2022.11.04
A KG PVC csöveknek egy olyan termékcsalád ami szintén elérhető üzletünkben és online boltunkba.
KG PVC Csövek

KG PVC csövek

A KG PVC csöveknek egy olyan termékcsalád ami szintén elérhető üzletünkben és online boltunkba.

Tokos, gumigyűrűs csatlakozással vannak ellátva, amivel könnyű és egyszerű összeilleszteni a különböző idomokat és csöveket egymáshoz. A csatlakozási kialakítás végett nem szükséges speciális szerszám alkalmazása.

Ezeket a termékeket gravitációs rendszereknél használják leggyakrabban, de vannak esetek amikor védőcsőként építik be őket, merevségük miatt idomokkal kormányozható a fektetésük iránya.

A merevségét kiegyensúlyozva sok idom tartozik hozzá, amivel könnyedén változtatható a folyás irány, illetve az átmérők. Több külön álló és méretű szakaszt is könnyedén lehet egyesíteni a megfelelő idomok használatával.

Méreteit tekintve DN 32-től egészen DN 500-as méretig forgalmazzuk, 3 különböző gyűrűmerevségi osztályban – SN2/SDR51 – SN4/SDR41 – SN8/SDR34, és 1-2-3-4-5m hosszúságban.

Fő beszállítónk a KGPVC csövek terén a szerbiai Pestan cég, amely műanyag, PVC, polipropilén és polietilén termékek gyártásával foglalkozik. A cég a nemzetközi standardoknak megfelelő csöveket gyárt, így képviselve a legjobb minőséget. Cégünk csakis a legjobb termékeket forgalmazza így garantáljuk a biztonságot. A pénztárcabarát csöveket megtalálják webshopunkban is! Látogasson el Ön is: https://hidropipe.hu/