Rólunk - Filozófiánk

Tisztelt látogatónk, bemutatnám Önnek vállalkozásomat a Hidro Consulting Kft-t, amely 2007-ben alakult. Cégem felépítése lehetővé teszi a vízépítési és környezetvédelmi tervezés-szaktanácsadás, kutatás-fejlesztés mellett a beruházások lebonyolításában való közreműködést is. A Hidro Consulting Kft. időközben teljes körű szolgáltatás irányába mozdult el a természet-közeli szennyvíztisztítók területén, mely magába foglalja a tervezés-kivitelezés-üzemfelügyelet teljes spektrumát.

 

Néhány rövid mondatban bemutatkoznék:

Dittrich Ernő vagyok a Hidro Consulting Kft. ügyvezetője, okl. építőmérnök, egyetemi adjunktus.

1999-ben végeztem, mint okleveles építőmérnök a Budapesti Műszaki Egyetemen. 2002-ben a Pécsi Tudomány Egyetem Közgazdaságtudományi Karán MBA-menedzser képesítést szereztem. Jelenleg gyökérzónás szennyvíztisztítás témakörben PhD kutatásaimat végzem a BME Építőmérnöki Kar Doktori Iskolájában.

Szakmai munkásságomat 1999-ban kezdtem, először 6 hónapig USA Seattle városában építőipari kivitelezéssel foglalkoztam. Külföldi tapasztalatokkal gazdagodva 1999 decemberétől a pécsi TM-HIDRO Bt.-nél, mint építésvezető-tervező kezdtem dolgozni. 2001-től tevékenykedem a felsőoktatásban a PTE-PMMK Környezetmérnöki Tanszékén egyetemi tanársegédként, majd 2005-től egyetemi adjunktusként.  Azóta több egyetemi és főiskolai szakon oktatok szakmai és alapozó tárgyakat. 2007-től HIDRO CONSULTING Kft. névvel indítottam el vállalkozásomat, melyben vízépítés, mélyépítés és környezetvédelem területén végzek tervezést, szaktanácsadást és K+F tevékenységet.